miércoles, 28 de septiembre de 2011

DEPORTE ES SALUD

Y por suerte  aún hay empresas que  apuestan por ayudar al deporte modesto.


L’Aliança Mataró seguirà patrocinant el nostre club aquesta temporada. Manel Puigvert i Torrent, president de l’Aliança Mataró, i David Rivera, president del  Futsal Mataró, han firmat aquest dilluns 26 la renovació del contracte entre les dues entitats. D’aquesta manera una entitat històrica i centenària dedicada al món de la sanitat com l’Aliança tornarà a ser patrocinadora oficial del club més potent de futbol sala de la ciutat de Mataró. 

Amb aquest acord, el club consolidarà el seu primer equip i reforçarà l’excel·lència de la seva base que juga a les màximes categories d’aquest esport i que aporta anualment diversos jugadors i jugadores a les seleccions catalanes de futbol sala. Enguany en el club comptarem amb 18 equips, 16 equips de base i dos sèniors. Els primer equip masculí jugarà a la Tercera Divisió estatal.

UNA VERDAD COMO UN TEMPLO

TAMBIEN EMPEZO EN EL FUTSAL



Olga García, de 19 anys d'edat i que està sent aquesta temporada la davantera centre titular del FC Barcelona de la Superdivisió Femenina de futbol, va visitar el Campus de Tecnificació que va organitzar el nostre club les primeres setmanes de setembre.

Després de formar part de les seleccions espanyoles sub 17 i sub 19, l'Olga ja ha realitzat un del darrers passos per formar part de l'elit de futbol femení, quan del 5 al 8 de setembre va estar convocada per la selecció absoluta femenina, encara que no va arribar a ser convocada pel partit oficial. Tot i això, de ben segur que la maresmenca tindrà la seva oportunitat de debutar oficialment amb el combinat absolut, ja que en aquest inici de lliga ja està entre les màximes realitzadores del campionat.


Primers passos defensant la samarreta del Futsal 
La jugadora que actualment estudia Ciències de l'Activitat Física Esportiva va fer els seus primers passos dins de l'esport federat a les files del Futsal Mataró durant dues temporades, quan va defensar els colors blau i vermell en categoria aleví i infantil abans de fer el salt al futbol 11 i passar a formar part del futbol base del Barça. L'Olga va estar molt contenta de col.laborar amb la realització del campus de setembre de Futsal Aliança Mataró, i se la va veure molt còmode jugant amb els nens i nenes i regalant material del FC Barcelona

martes, 27 de septiembre de 2011

UEFA Futsal Cup 2011/2012

27-30/9/2011
Tirgu-Mures (Romania)
Hall: CS CITY'US Tirgu-Mures
Delegate: Joâo Rocha (POR)
Referees:
Gerald Bauernfeind (AUT)
Marcelino Blazquez Sierra (ESP)
Tomer Cohen (ISR)
Robert Pieter Lenting (NED)
Referees Observer: Andreas Demetriou (CYP)

Clubs
City'US Târgu Mures (ROU)
Marca Futsal (ITA)
MNK Brodosplit Inzenjering Split (CRO)
FS Ilves Tampere (FIN)

27/9/2011
17.00 Marca Futsal - FS Ilves Tampere 6-0 (3-0)
19:15 City'US Târgu Mures - MNK Brodosplit Inz. Split 4-1 (0-0)
28/9/2011
17.00 MNK Brodosplit Inzenjering Split - Marca Futsal 
19:15 City'US Târgu Mures - FS Ilves Tampere 
30/9/2011
17.00 FS Ilves Tampere - MNK Brodosplit Inzenjering Split 
19:15 Marca Futsal - City'US Târgu Mures 

Main Round - Group 5 Standing
1. Marca Futsal --------------------1-1-0-0--6--0-3
2. City'US Târgu Mures -------------1-1-0-0--4--1-3
3. MNK Brodosplit Inz. Split -------1-0-0-1--1--4-0
4. FS Ilves Tampere ----------------1-0-0-1--0--6-0

lunes, 26 de septiembre de 2011

MITO?

Hasta ahora me habían tratado coloquial mente de muchas maneras ,pero lo de MITO  aún no lo había escuchado .

CAMINO DE RUMANIA

Camino de Rumanía, para asistir a la Uefa  Futsal Cup  , eliminatoria  previa a disputar en Tirgu Mures.

viernes, 23 de septiembre de 2011

VUELTA ATRAS

Durante los años 2001 a 2004 realice labores de comentarista técnico en compañía de Moisés Rodriguez en TVE 2 ( canal autonómico ) ,ahora volvemos con XARXA TV http://www.xtvl.tv/,  mañana en diferido a partir de las 15. h.  MARFIL SANTA COLOMA- LOBELLE DE SANTIAGO.

jueves, 22 de septiembre de 2011

FUTSAL, juego de errores.

Cuando se perdona , en futsal ,normalmente se pierde , como nos ocurrió al F.S. VILASSAR DE MAR en el partido contra Premia de Mar, para muestra un botón.(o dos videos)

domingo, 18 de septiembre de 2011

F.LEAGUE JAPONESA. BARDRAL GOLEA A NAGOYA

Siempre  he tenido la suerte de rodearme de  "SEGUNDOS" que han triunfado  y OKACHAN en Bardral  Urayasu no  podía ser una excepción, 0-4 ganó al todopoderoso NAGOYA de Marquinhos y cía , equivaldría a una derrota en la Lnfs del F.C. BARCELONA  ante el Ríos Navarra por poner un ejemplo.





sábado, 17 de septiembre de 2011

F.C. BARCELONA EXPERIENCE












Nosotros no la ganamos, pero la tocamos.
Gracias a la AGRUPACION DE EX -JUGADORES DEL F.C. BARCELONA y ALBERT  , disfrutamos de una matinal inolvidable en el Camp Nou , y los componentes de la expedición rumana pudieron comprobar  "in situ"  el porque  del slogan " MES QUE UN CLUB " .

viernes, 16 de septiembre de 2011

GOLES CATALUNYA -ROMANIA

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol
(FCF) engegarà la temporada aquest dijous amb l'organització d'un
partit amistós internacional. Catalunya s'enfrontarà amb Romania al
Pavelló Municipal de Guissona (Segarra). El quadre romanès, una
selecció en auge, està entrenada curiosament per un tècnic català,
Sito Rivera.

Aquesta és la primera temporada completa del president, Andreu Subies,
al capdavant de la FCF i com va exposar en el programa electoral,
entre d'altres coses, volia major autonomia del futbol sala i més pes
de les seleccions catalanes. Doncs, aquest dijous a Guissona una cosa
i l'altra, tot i que el matx no deixa de ser un amistós. Tanmateix,
aquest serà el primer partit de Catalunya amb un rival de pes.
S'espera un bon nivell de jugadors sobre la pista. Rivera portarà el
potencial romanès, mentre que el preparador dels catalans, Andreu
Plaza, un expert del futbol sala i actualment a la banqueta del filial
blaugrana, es nodrirà de jugadors principalment d'aquest equip i el
Sala 5 Martorell.

Catalunya i Romania segellen un empat


Catalunya i Romania segellen un empat

Futbol sala. El gol de Diego Blanco en els segons finals permet establir un 2-2 que fa justícia a l'equilibri de forces a la pista

Un jugador català prova de xutar durant l'amistós d'ahir contra la selecció romanesa. Foto: FCF.
1
romania2

catalunya2

Un gol de Diego Blanco a 12 segons pel final va certificar l'empat a dos gols en l'amistós entre catalans i romanesos, que va aplegar uns 600 espectadors al pavelló de Guissona. Un matx que suposava el debut internacional de la selecció projectada per la Lliga Catalana de Futbol Sala i la FCF, que disposava de jugadors que han militat a la màxima categoria com Jordi Gay o el mateix Blanco. El matiner gol romanès (6') es va mantenir fins als minuts finals. Eric Martell va empatar, però tot seguit el rival va respondre avançant-se de nou (1-2). L'últim atac català va permetre signar un empat que feia justícia.
CATALUNYA: J. Alberto, Blanco, Gay (1), López, Peramos –equip inicial–; Herráiz, Martel (1), Illa, Campoy, Cortés i Arriero.
ROMANIA: Iahcu, Matei, Aoebre, Lupu, Csoma –equip inicial–; Sotarca (1), Alionaei Stoica, Radu, Tohita i Ighat.
GOLS: 0-1 (8') Sotarca; 1-1 (38') Martel; 1-2 (39') Matei i 2-2 (40') Blanco.
ÀRBITRES: Marcelino Blázquez i Garcia Donas. Targeta groga a Gay, Campoy (Catalunya), Matei, Stoica i Csoma (Romania).
PÚBLIC: Uns 600 espectadors al pavelló municipal de Guissona.

RESUMEN ANDORRA 2 ROMANIA 5



La selecció nacional de futbol sala va caure de nou davant de Romania per 2 a 5, en el segon amistós entre totes dues seleccions disputat al Pavelló del Prat Gran d´Escaldes-Engordany. Tot i no poder comptar amb Cabinho per lesió, els tricolors van tornar a plantar cara i van posar-se dos cops per dava

a selecció nacional de futsal cau davant Romania

La selecció nacional de futbol sala va caure de nou davant de Romania per 2 a 5, en el segon amistós entre totes dues seleccions disputat al Pavelló del Prat Gran d´Escaldes-Engordany. Tot i no poder comptar amb Cabinho per lesió, els tricolors van tornar a plantar cara i van posar-se dos cops per davant en el marcador.
nt en el marcador.

CATALUNYA 2 ROMANIA 2


Èxit a la festa del Futbol Sala Català
La selecció catalana absoluta de futbol sala ha disputat el seu primer partit internacional contra Romania. El Pavelló Municipal de Guissona s’ha omplert de gom a gom, amb més 600 espectadors que han viscut un gran espectacle de futbol sala. El partit ha finalitzat en un empat a 2 amb un final vibrant.
Al principi del primer temps Catalunya ha sortit a la pista deixant jugar a la selecció romanesa que ha agafat el domini. A la selecció catalana li faltava conjunció i això ajudava al conjunt rival a veure’s més segur. A més, al minut 6, Romania s’ha avançat al marcador amb un gol de Sota Rca.
Una vegada els nervis ja han passat, Catalunya s’ha assentat i ha començat a triangular i ha crear ocasions clares de gol. Tot i així, no s’acabaven de materialitzar.
Ja en el segon temps, Catalunya ha sortit amb molta intensitat per intentar aconseguir un empat. Per això han sortit a pressionar impedint que la selecció romanesa pogués sortir amb la pilota controlada.
Romania, amb el marcador a favor, ha tancat la defensa en un terç de la seva pista aprofitant la velocitat dels seus jugadors per sortit al contracop.

A mesura que anaven passant els minuts la intensitat anava baixant degut al cansament acumulat, però això no ha fet  minvar les ocasions de gol per part d’ambdós conjunts. Precisament en un d’aquests atacs, Catalunya ha aconseguit empatar el partit, amb un gol d’Eric Martel al minut 38.
Una vegada ha marcat Catalunya, Romania ha tret el porter-jugador per pressionar fins al darrer moment i, d’aquesta manera, Matei ha trencat l’empat.
Tot això passava a falta d’un minut, però el partit seguia més obert que mai. Els darrers segons del partit han estat vibrants i Catalunya ha pressionat i, en la darrera jugada, amb una jugada a pilota aturada, a falta de 12 segons, l’ala català, Diego Blanco, s’ha quedat al segon pal i ha xutat la pilota fins al fons de la xarxa.
Amb l’empat a 2 a sonat la botzina final.

jueves, 15 de septiembre de 2011

DOS PARTITS SENSE TREVA


DOS PARTITS SENSE TREVA / Si dimarts el primer duel contra Romania al Prat Gran d'Escaldes-Engordany (3-5) va ser d'infart, jugat a un altíssim nivell de joc, i sobretot físic, ahir es va repetir la història. El conjunt que entrena l'espanyol Sito Rivera va sortir novament a per totes, però en aquesta ocasió va ser qui primer va rebre. Als quatre minuts, una treta de córner per part andorrana va acabar amb la pilota dins de la porteria, després que Radu marqués en pròpia porteria. Però l'alegria local va durar poc, perquè Romania va aconseguir l'empat al minut 7 després d'una contra de Lupu que va concretar Csomo.
Res no va canviar, però, perquè la intensitat era la mateixa en els dos equips, amb un ritme trepidant que va tenir premi per als locals, quan després d'una triangulació en el minut 10, Jorge va afusellar el porter Iancu al pal llarg. Era el 2-1. A partir d'aquí, Andorra va tenir alguna ocasió, com la d'Omar just després, però sense precisió, i Romania s'esforçava per guanyar terreny. Així, al minut 17 Matei va marcar a la sortida d'un córner (2-2). Semblava que així acabaria la primera part, però a 38 segons del final, Lupu, que va seure Aitor dues vegades en un cara a cara, va fer el 2-3.
A la represa, ahir Rivera no va fer la ‘jugada mestra' del dia anterior, quan va sortir des del primer segon amb porter jugador, i pot donar gràcies, perquè als dos minuts Boix va enviar al cos de Iancu una pilota, mentre que segons després era Barbosa qui, tot sol, enviava la pilota massa alta amb un xut a boca de canó.
De les ocasions perdudes es va passar al 2-4, de Matei, novament, ara amb un míssil que Aitor no va veure, tapat com estava per la seva defensa (no hauria fet l'estàtua, si no). Corria el minut 25 de partit i encara quedava molt per acabar, però Romania, que ja dominava en el marcador amb claredat, també ho feia mentalment. Andorra va començar a tenir ansietat per completar jugades, i els romanesos, amb més calma, fins i tot van fer l'efecte de divertir-se amb ‘rondos' i passades consecutives que minaven la moral local. Als 36 minuts, Romania va ampliar l'avantatge amb un xut creuat a l'escaire, imparable, d'Emil (Hotels Plaza Andorra), que era el definitiu 2-5 per a Romania.

Andorra 2- Romania 5


14/09/2011
Escaldes-Engordany (Andorra)

Andorra-Romania
2 - 5

Segon amistós davant de Romania

La selecció nacional de futbol sala està disputant des de dos quarts de nou d´aquest vespre el segon partit amistós davant de Romania, al pavelló del Prat Gran d´Escaldes-Engordany. En

Segon amistós davant de Romania

La selecció nacional de futbol sala està disputant des de dos quarts de nou d´aquest vespre el segon partit amistós davant de Romania, al pavelló del Prat Gran d´Escaldes-Engordany. En el primer, celebrat ahir, els de Xavi de la Rosa van plantar cara a una de les millors seleccions del continent amb un joc agressiu i una gran actuació d´Aitor Rubio sota els pals. Al final, els romanesos que entrena el català Sito Rivera es van imposar per 3 gols a 5. Aquests dos partits serviran a la selecció tricolor de preparació per al Premundial del mes vinent a Bulgària, on, a banda dels búlgars, s´enfrontaran amb Grècia i Noruega.
 el primer, celebrat ahir, els de Xavi de la Rosa van plantar cara a una de les millors seleccions del continent amb un joc agressiu i una gran actuació d´Aitor Rubio sota els pals. Al final, els romanesos que entrena el català Sito Rivera es van imposar per 3 gols a 5. Aquests dos partits serviran a la selecció tricolor de preparació per al Premundial del mes vinent a Bulgària, on, a banda dels búlgars, s´enfrontaran amb Grècia i Noruega.

Designacions Arbitrals del Catalunya - Romania


Designacions Arbitrals del Catalunya - Romania
El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la FCF ha fet públiques les designacions arbitrals del partit internacional de demà, que enfrontarà a Catalunya contra Romania.
El partit internacional que enfrontarà a Catalunya contra Romania es disputarà demà al Pavelló Municipal de Guissona, a partir de les 20:15 hores.

Des del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol s’han designat els següents col·legiats:
1r Àrbitre
MARCELINO BLAZQUEZ
Internacional
2n Àrbitre
FRANCESC GARCIA DONAS
1a Divisió
3r Àrbitre
HECTOR SERRAT
2a Divisió A
Cronometrador
JESÚS VICENTE SEGURA
 

El Catalunya - Romania servirà com a prova pilot per la utilització delsintercomunicadors durant el partit.

Transmissió en directe del Catalunya - Romania



FUTBOL SALA | 14/09/2011

El partit internacional Catalunya-Romania, que es disputarà demà a Guissona, serà transmès en directe a través de FCF TV, i es podrà seguir des de la pàgina web federativa.
La Federació Catalana de Futbol engega un nou projecte audiovisual. Es tracta de la creació de FCF TV.
Com tot inici de projecte, actualment es troba en fase de proves. La primera prova pilot es farà amb el partit internacional de futbol salaCatalunya - Romania que es jugarà demà, dijous 15 de setembre, a la localitat segarrenca de Guissona.
A partir de les 20:15 hores es transmetrà el partit en directe i es podrà seguir a través de la web de la FCF.
D’aquesta manera s’obra una nova finestra interactiva que permetrà seguir l’actualitat federativa més rellevant en directe.

El Secretari General de l'Esport present en el Catalunya - Romania



   13/09/2011    

FUTBOL SALA | 13/09/2011
El Secretari General de l'Esport present en el Catalunya - Romania
Aquest dijous, 15 de setembre, es disputarà el partit internacional de Futbol Sala Catalunya – Romania on, autoritats vinculades al món de l’esport, no es perdran l’esdeveniment. Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport, ja ha confirmat la seva assistència i acompanyarà al President de la FCF, Andreu Subies a la llotja del pavelló municipal de Guissona.
El partit internacional Catalunya - Romania de Futbol Sala servirà per mostrar el bon moment del futbol sala català. La selecció catalana, dirigida per Andreu Plaza, estarà formada per jugadors procedents del FC Barcelona, Sala 5 Martorell, Manresa FS i Cover Premià.

Qui no es vol perdre aquesta cita històrica és el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, qui ja ha confirmat la seva assistència, així com l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, el regidor d’esports de Guissona, Daniel Rodríguez i la vicepresidenta de la Diputació de Lleida,Rosa Pujol.
A més, altres autoritats vinculades al món del futbol sala i de l’esport en general, s’han afegit a la festa.

miércoles, 14 de septiembre de 2011

Convocatòria de la selecció catalana de Futbol Sala


FUTBOL SALA | 12/09/2011
Convocatòria de la selecció catalana de Futbol Sala
Ja s'ha fet pública la llista de jugadors convocats per Catalunya de cara al partit internacional que la selecció disputarà contra Romania aquest dijous, dia 15, a la localitat de Guissona.
El seleccionador català de Futbol Sala ja ha donat a conèixer la convocatòria de la selecció catalana pel partit que l’enfrontarà a Romania.
Onze homes en total, en una llista que mescla experiència i joventut a parts iguals. Hi ha quatre equips que aporten jugadors a la selecció. D'aquests, el FC Barcelona i el Sala 5 Martorell són els que més membres aporten amb quatre jugadors cada un.
Així doncs, la llista de jugadors convocats pel seleccionador català Andreu Plaza és la següent:
JUGADOR
ENTITAT
ANTONIO CORTÉS MONTESINOS
COVER PREMIÀ
SERGIO ARRIERO CARVAJAL
MANRESA FS
JULIO ALBERTO GRACIA GARCIA
FC BARCELONA
ERIC MARTEL GARCIA
FC BARCELONA
MARC TOLRA GARCIA
FC BARCELONA
JORDI CAMPOY PÉREZ
FC BARCELONA
DIEGO BLANCO TRIVIÑO
SALA 5 MARTORELL
JULIO LÓPEZ LABORDA
SALA 5 MARTORELL
JORDI GAY CANO
SALA 5 MARTORELL
ALEJANDRO PERAMOS MARTÍNEZ
SALA 5 MARTORELL
JORDI ILLA SOLÉ