lunes, 22 de diciembre de 2014

CLINIC ENTRENADORES EN MATARO

II Clínic d'Entrenadors Futsal

Correu electrònicImprimeixPDF
El proper dissabte dia 27 de desembre  de 10 a 13 hores el CE Futsal Aliança Mataró organitzarà el II Clínic d’Entrenadors de Futsal . El clínic comptarà amb la ponència de tres entrenadors de primer nivell com són Sito Rivera (Seleccionador d’Hongria), Fran Bugueño (Director de l’Escola de Porters Paco Sedano) i Albert Canillas “Cani” (Segon entrenador del FC Barcelona Alusport).
Les sessions inclouen parts teòriques i pràctiques, aquestes últimes les realitzaran els juvenils i cadet el Futsal mataró.  El clínic es realitzarà al Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró (C/ Terrassa 33). Un cop acabat el clínic farem uns partits de pàdel i un dinar de germanor. El preu del clínic és de 15 euros i de 25 euros si inclou l’activitat de pàdel i el dinar.
Aquest clínic està organitzat pel CE Futsal Mataró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, Proneo Esports, Aliança Mataró i Inlingua. Podeu fer les inscripcions trucant al 683.251.027 o enviant un correu electrònic a club@futsalmataro.cat.
PONÈNCIES
10h-11h Sito Rivera (Seleccionador d’Hongria)
Situacions amb joc de pivot, teórico-pràctica
11h-12h Fran Burgueño (Director Escola de Porters Paco Sedano)
Tecnificació de gestos específics a la porteria, pràctica
12h-13h Albert Canillas “Cani” (Segon entrenador del FC Barcelona Alusport)
Pautes ofensives i defensives per la situació del porter jugador, teórico-pràctica

No hay comentarios: