jueves, 24 de julio de 2014

JORDI ILLA ENHORABUENA. NUEVO RETO.

NUEVO ENTRENADOR DE RABA ETO  FUTSAL.

 TUVE LA SUERTE de dirigirlo cuando tenia  10 años , por primera vez, en la escuela del FS . VILASSAR DE MAR, posteriormente di el visto bueno para su fichaje por el juvenil de INDUSTRIAS GARCIA, con 17 años lo hice debutar en DIVISION DE HONOR con el conjunto de MIRO MARTORELL  y lo dirigí en VILASSAR DE MAR, DEVA y  DUNAKESZI, para seguir compartiendo FUTSAL con  la SELECCION DE HUNGRIA.
Buen profesional, sigue mejorando día a día y no deja de formarse, ahora ante un nuevo reto, que a buen seguro resolverá con nota . ENHORABUENA .

ETO: Horváth Ferenc segítője vezetőedző lehet a futsalha behugyozunk" - kifakadt a játékosok miatt

Feltöltve: 2014, július 24 - 11:07 Frissítve: 2014, július 24 - 11:09
Távozik David Madrid a Rába ETO futsalcsapatának kispadjáról. Utódja a hírek szerint egy másik spanyol szakember, Jordi Illa Solé lesz, aki Horváth Ferenc stábjának tagja Győrben, az ETO focistáinak erőnléti edzője jelenleg.
David Madrid tavaly nyáron ült le az akkor még bajnok Rába ETO kispadjára, de a kitűzött célokat, azaz a BL-ben a legjobb négy közé kerülést, illetve a bajnoki címet sem sikerült elérnie csapatával, "csak" a kupadöntőt tudta behúzni a győri gárda.
A Győr+ TV és a futsal-hungary.hu beszámolója szerint a spanyol szakembernek a legjobb 16 között történt kiesés és a Berettyóújfalu ellen elveszített bajnoki döntő miatt távoznia kell posztjáról.
Utódja az a Jordi Illa Solé lesz, aki futsalosként érkezett még Magyarországra, a Dunakeszi csapatába (itt Horváth Ferenc a csapattársa volt), de januártól Győrben vállalt munkát, jelenleg a Győri ETO labdarúgó-csapatának erőnléti edzője.

No hay comentarios: