martes, 23 de agosto de 2011

EMIL Y SOTY FICHAN POR l’Hotels Plaza Andorra .


David Domingo Andorra la Vella 23/08/2011
El romanès Raducu, durant l’entrenament d’ahir al vespre.
La plantilla de l’Hotels Plaza Andorra per arrencar el mes vinent a segona divisió ja està pràcticament definida.
Finalment el tècnic, Xavi de la Rosa, ha decidit incorporar tots els jugadors que estaven a prova i el club ja n’ha lligat quatre dels cinc, segons anunciava ahir el gerent de l’entitat, Emili Puig, qui indicava que faltava la signatura definitiva però que ja hi ha una entesa. Als romanesos Emil Raducu i Marian Sotarca, Soti, que són els que partien amb més possibilitats de quedar-se en arribar amb referències, s’hi han afegit l’italià Carlos Alberto Ricotti, que arribava recomanat per Davide Marfella, ajudant de De la Rosa enguany, i el jove jugador català Toni González. L’únic jugador amb el qual falta arribar a un acord és Diego Heredia, que ahir es trobava fora del Principat per motius personals i que el club espera tenir tancat entre avui i demà.
De la Rosa ha quedat convençut amb el treball dels jugadors que ha tingut entrenant aquests dies i que ha pogut veure en els partits de pretemporada. El tècnic destacava la seva intensitat i indicava que tots podien aportar coses a un Andorra més físic que en anteriors temporades i que enguany comença amb menys pretensions. La temporada passada es van assolir els play-off, però l’objectiu de l’actual queda fixat en principi a aconseguir la permanència. Si finalment Heredia acaba acceptant l’oferta del Principat, la plantilla quedarà configurada per tretze jugadors. Als cinc darrers cal afegir el japonès Yuki, que també estava a prova però que ja va ser presentat la setmana passada, i els brasilers Paulinho i Lucas, que es van convertir en els dos primers fitxatges per a la temporada 2011-2012. Continuen respecte a l’últim exercici Aitor, Carlinhos, Cabinho, Nacho Llamas i Jona. De la Rosa ha expressat la intenció de donar entrada als jugadors joves del juvenil i del filial, el Puigcerdà, tot i que amb tots els efectius de què disposarà ara tindran a priori menys oportunitats.
L’Hotels Plaza Andorra ja ha disputat tres compromisos de pretemporada en les escasses dues setmanes que fa que treballa i seguirà amb els matxs fins a l’inici de la lliga, fixat pel 17 de setembre a la pista del Sala 5 Martorell. El proper amistós serà contra l’Hospitalet Bellsport, un dels rivals que tindrà a la lliga. De la Rosa ja podrà començar a treballar més a fons en les qüestions tàctiques un cop sap de quins jugadors disposarà per a tot el campionat.

No hay comentarios: