jueves, 15 de septiembre de 2011

DOS PARTITS SENSE TREVA

DOS PARTITS SENSE TREVA / Si dimarts el primer duel contra Romania al Prat Gran d'Escaldes-Engordany (3-5) va ser d'infart, jugat a un altíssim nivell de joc, i sobretot físic, ahir es va repetir la història. El conjunt que entrena l'espanyol Sito Rivera va sortir novament a per totes, però en aquesta ocasió va ser qui primer va rebre. Als quatre minuts, una treta de córner per part andorrana va acabar amb la pilota dins de la porteria, després que Radu marqués en pròpia porteria. Però l'alegria local va durar poc, perquè Romania va aconseguir l'empat al minut 7 després d'una contra de Lupu que va concretar Csomo.
Res no va canviar, però, perquè la intensitat era la mateixa en els dos equips, amb un ritme trepidant que va tenir premi per als locals, quan després d'una triangulació en el minut 10, Jorge va afusellar el porter Iancu al pal llarg. Era el 2-1. A partir d'aquí, Andorra va tenir alguna ocasió, com la d'Omar just després, però sense precisió, i Romania s'esforçava per guanyar terreny. Així, al minut 17 Matei va marcar a la sortida d'un córner (2-2). Semblava que així acabaria la primera part, però a 38 segons del final, Lupu, que va seure Aitor dues vegades en un cara a cara, va fer el 2-3.
A la represa, ahir Rivera no va fer la ‘jugada mestra' del dia anterior, quan va sortir des del primer segon amb porter jugador, i pot donar gràcies, perquè als dos minuts Boix va enviar al cos de Iancu una pilota, mentre que segons després era Barbosa qui, tot sol, enviava la pilota massa alta amb un xut a boca de canó.
De les ocasions perdudes es va passar al 2-4, de Matei, novament, ara amb un míssil que Aitor no va veure, tapat com estava per la seva defensa (no hauria fet l'estàtua, si no). Corria el minut 25 de partit i encara quedava molt per acabar, però Romania, que ja dominava en el marcador amb claredat, també ho feia mentalment. Andorra va començar a tenir ansietat per completar jugades, i els romanesos, amb més calma, fins i tot van fer l'efecte de divertir-se amb ‘rondos' i passades consecutives que minaven la moral local. Als 36 minuts, Romania va ampliar l'avantatge amb un xut creuat a l'escaire, imparable, d'Emil (Hotels Plaza Andorra), que era el definitiu 2-5 per a Romania.