miércoles, 28 de septiembre de 2011

TAMBIEN EMPEZO EN EL FUTSAL



Olga García, de 19 anys d'edat i que està sent aquesta temporada la davantera centre titular del FC Barcelona de la Superdivisió Femenina de futbol, va visitar el Campus de Tecnificació que va organitzar el nostre club les primeres setmanes de setembre.

Després de formar part de les seleccions espanyoles sub 17 i sub 19, l'Olga ja ha realitzat un del darrers passos per formar part de l'elit de futbol femení, quan del 5 al 8 de setembre va estar convocada per la selecció absoluta femenina, encara que no va arribar a ser convocada pel partit oficial. Tot i això, de ben segur que la maresmenca tindrà la seva oportunitat de debutar oficialment amb el combinat absolut, ja que en aquest inici de lliga ja està entre les màximes realitzadores del campionat.


Primers passos defensant la samarreta del Futsal 
La jugadora que actualment estudia Ciències de l'Activitat Física Esportiva va fer els seus primers passos dins de l'esport federat a les files del Futsal Mataró durant dues temporades, quan va defensar els colors blau i vermell en categoria aleví i infantil abans de fer el salt al futbol 11 i passar a formar part del futbol base del Barça. L'Olga va estar molt contenta de col.laborar amb la realització del campus de setembre de Futsal Aliança Mataró, i se la va veure molt còmode jugant amb els nens i nenes i regalant material del FC Barcelona

No hay comentarios: