domingo, 8 de enero de 2012

LOS RUMANOS DE ANDORRA CUMPLEN

Emil Raducu es va ajudar amb la mà en el 5 a 3.
SOTY  Y EMIL   en segunda posición con el HOTELS PLAZA ANDORRA, EN LA  LNFS  .
Qui els anava a dir que a la jornada 15 ocuparien la segona posició, darrere del totpoderós Oxipharma Granada? Ningú. Ni el més optimista hauria donat tant per aquest equip, creat per salvar la categoria. Cal dir que la segona divisió ja no és el que era.
Que ningú s’enganyi. La crisi ha provocat un descens de nivell, però que ningú els tregui mèrits tampoc, ja que l’Hotels Plaza Andorra va tornar a sorprendre i sense Carlinhos i Riccioti va vèncer per 6 a 5 el Gasifred Eivissa –bons jugadors almenys en nom, tot i que alguns ja passadet de voltes–. El festival de Diego Heredia al primer temps i d’Emil Raducu va ser el millor d’un conjunt, ara sí, creat per donar la campanada. Això va de debò.
Primers 20 minuts típics de retorn després de l’aturada nadalenca. Poc ritme. Amb sensació d’una nova pretemporada. Amb la bateria encara carregant-se, però amb la qualitat individual d’alguns jugadors intacta. L’Hotels Plaza Andorra, sense el brasiler Carlinhos, i amb una banqueta pobre d’efectius, es va enfrontar amb un Gasifred Eivissa que vol trobar-se amb el seu estil i també amb la seva millor versió per sortir de la zona de ningú –més a prop del descens que de la situació còmoda–. Els eivissencs van fer un bon inici de partit davant d’uns jugadors locals una mica adormits i desangelats. Al minut 3, l’ex-Fisiomedia Manacor Joan Zapatillas va aprofitar un regal de Soty Marian a mitja pista per superar amb un xut creuat Aitor Rubio. Els de Xavier de la Rosa van despertar amb un xut de pista a pista de l’ex-BP Andorra Marcelo Machado Dantas, que va salvar Aitor Rubio. Tot seguit, entrada a pista del malabarista Diego Heredia. Un company de la premsa afirma que des de Miguelín no s’havia vist un jugador igual aquí a Andorra. Diego Heredia té un talent innat per driblar i veure passades que ningú veu. Un crac. Ell va fer un canvi de joc cap a Emil Raducu i aquest de primeres va assistir a Nacho Llamas, que va superar Juanan amb un toc suau i ras. Els de Julio Mougán van reaccionar força bé i Aitor Rubio va salvar amb el peu un xut a boca de canó de Juanito. I novament va aparèixer el noi fet al carrer, és a dir, Diego Heredia. Ell mateix va combinar amb Emil Raducu i va clavar la pilota a l’escaire contrari. El poc públic que hi havia al pavelló es va aixecar per dedicar-li una ovació al desconegut jugador vingut de Santa Coloma de Gramenet, un dels bressols del futbol sala català. L’alegria va durar ben poc, ja que només treure de mitja pista Joan Zapatillas va enviar una pilota llarga, Aitor Rubio se la va empassar i Leo Feitoza va marcar a porteria buida. Els de Xavier de la Rosa van reaccionar amb Diego Heredia de mestre de cerimònies, però no van estar de sort a l’hora de materialitzar les jugades. A cinc minuts del descans, Leo Feitoza va marcar, però l’àrbitre va xiular penal en comptes de deixar la llei de l’avantatge. El brasiler no va fallar el penal i va posar els eivissencs davant. A 31 segons, Cabinho, de xut sec, va empatar el partit i a sis segons es va passar del possible 3 a 4 al 4 a 3, ja que Aitor Rubio va salvar el xut de Leo Feitoza i al contracop Soty Marian va aprofitar un servei de Nacho Llamas. Dos regals de Reis amb retard que van ser ben aprofitats per l’Hotels Plaza.
L’inici dels següents 20 minuts van ser trepidants, amb un Juanan incommensurable. Les aturades del porter del Gasifred Eivissa van ser clau fins al gol d’Emil Raducu, que va marcar amb el cul a la pista després d’una assistència de Jona. El partit va embogir a dos minuts del final amb tres gols, un de Leo Feitoza, un altre de Cabinho i un altre de Raducu en pròpia meta. El triomf no es va escapar.