miércoles, 28 de noviembre de 2012

El director tècnic del Futsal Aliança Mataró, Sito


Sito Rivera fitxa pel Dunakeszi d'Hongria

Correu electrònicImprimeixPDF
Rivera és el nou entrenador del  Dunakeszi d’Hongria que milita a la segona divisió de futbol sala del país magiar. En Sito abandona la disciplina del Vilassar de Mar i engega aquesta nova aventura a Hongria on intentarà assolir l’ascens a la màxima categoria hongaresa amb el Dunakeszi.
A les seves files el conjunt hongarès compte amb diversos ex-jugadors de futbol internacionals i altres personalitats de l’esport i la política d’Hongria com Vincze Otto ex-jugador de futbol i actualment comentarista esportiu i drector esportiu de l’Eto Futbol Club de la Primera Divisió de futbol d’Hongria, Horvac Ferenc ex-jugador de futbol i tècnic ara mateix d’un equip de primer divisió, Tony Safar que havia jugat amb Galdar i que és internacional amb Romania, Temesi, Gylulia i Kun que són internacionals amb Hongria i Szijjarto Peter actual portaveu del govern d’Hongria.
Aquest nou projecte on participarà Sito Rivera se sembla molt al que van engegar als anys 80 personalitats de l’esport espanyol com Jose Maria Garcia, Adelardo i Amancio quan van fundar Interviu, club que amb els anys acabaria sent el millor equip estatal de futbol sala. Esperem que aquest projecte funcioni tant bé i que el conjunt entrenat pel tècnic mataroní es converteixi en un referent al seu país i perquè no a nivell europeu.
Tot i fitxar pel Dunakeszi Sito Rivera continuarà sent seleccionador de Romania i quan marxi amb la selecció romanesa el seu segon Feher Szolt es farà  càrrec de l’equip. Des del club volem desitjar molta sort al Sito i que aconsegueixi molts èxits en aquesta nova aventura que ara comença.

No hay comentarios: