sábado, 21 de junio de 2014

CATALUNYA SUB 23 4- ESLOVAQUIA 3

Partido muy disputado donde Eslovaquia fue   por delante  en el marcador durante más de 30 minutos , y tan  sólo por debajo un segundo, esto es futsal , y perdió inmerecidamente el partido.

CATALUNYA: Isaac Fernández, Roger Bermusell, Roger Serrano, Alejandro Medina, Eric Martel, Aandrés Montero, Marc Mármol, Oscar Agustín, Pol Pacheco, Joan Miñano i Pol Tolrà.

ESLOVÀQUIA: Mario Gasparovic, Richard Obermann, Dusan Rafaj, Tomas Drahovsky, Gabriel Rick, Attila Fehervari, Ladislav Mikita, Vladimir Papajcik, Martin Rejkaz, Dosa Martin, Anton Brunovsky, Mateo Kyjovsky, Marek Mikulisin, Marek Bahna i Marusinec Samo.

ÀRBITRES: Sr. Enrique Blázquez, Sr. Joaquim Rodríguez, Sr. J.L. Lara i Sra. Nerea Montalbán.

GOLS: (1a part) 0 - 1 Martin Rejzek (min. 1), 1 - 1 Pol Pachecho (min. 2), 1 - 2 Tomas Drahovsky (min. 7). (2a part) 1 - 3 Martin Rejzek (min. 10), 2 - 3 Mac Mármol (min.11), 3 - 3 Nakata (min. 20) i 4 - 3 Pol Pacheco (min. 20).

CRÒNICA: La selecció nacional d'Eslovàquia s'ha estrenat a terres catalanes en el primer dels dos partits amistosos internacionals que disputarà al llarg d'aquest cap de setmana. El seu primer rival ha estat la selecció catalana sub 23 masculina que li ha plantat cara fins al darrer minut de joc.

Una vegada iniciat el partit, sense temps de reacció, Eslovàquia ha aconseguit marcar el primer gol. Un minut més tard, Pol Pacheco, de cap, ha igualat el marcador. Amb un treball molt físic per part d'ambdues seleccions, ha provocat que la intensitat fos molt elevada. En el minut 7, Eslovàquia, s'ha tornat a avançar en el marcador arribant al mig temps.

Els darrers vint minuts han estat vibrants amb ocasions a les dues porteries, on les dues seleccions han desplegat un joc vistós. En el minut 10, els eslovacs han aconseguit incrementar la seva avantatge en el marcador, tot i que, una vegada més, Marc Mármol, ha reaccionat retallant distàncies en el marcador.

En el darrer minut del partit, Catalunya ha aconseguit capgirar el marcador amb dos gols en 30 segons i emportar-se la victòria.