jueves, 12 de junio de 2014

DEVA CAMPEON DE RUMANIA

Autobergamo Deva, o echipa nou infiintata, reuseste sa-si adjudece titlul national in acest sezon. Meciul 3 al finalei desfasurat la Deva s-a incheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 7-2 (1-2).
City’Us Targu Mures incepe mai bine partida si deschide scorul in minutul 7 prin Ignat dupa un sut de la distanta. Dominarea oaspetilor continua si in minutul 16 Gherman dubleaza avantajul muresenilor dupa o pasa superba a lui Mimi Stoica. In minutul urmator gazdele reduc din handicap dupa o greseala grava a portarului Moldovan, autorul golului fiind Mateescu. Se intra la cabine cu 2-1 pentru oaspeti, un scor normal dupa aspectul jocului.
Dupa pauza, oaspetii isi continua dominarea teritoriala. Ocaziile se inmultesc la poarta lui Iancu, insa acesta sau barele portii sale se opun golului. In minutul 33 Robert Matei ia o actiune pe cont propriu si finalizeaza cu un sut de la 12 metri. 2-2 si din acest moment jocul se schimba. Fratele sau, Cristi Matei, il imita in minutul imediat urmator iar sala din Deva explodeaza. Gazdele conduc pentru prima oara in aceasta seara. Muresenii scot portarul dar acest lucru este taxat de inca 4 ori de fratii Matei sau Alin Paul. Gherman vede cartonasul rosu, iar devenii se bucura de primul titlu national.
Felicitari grupului de la Deva, felicitari unei echipe care pornea cu sansa a doua in aceasta seara dar a reusit sa-si adjudece victoria si implicit medaliile de campioni.

 Con ROBERT LUPU ,capitan de la Seleccion de RUMANIA, jugador entrenador batio a TIRGU MURES .
ENHORABUENA

No hay comentarios: