miércoles, 1 de octubre de 2014

PRONEOSPORTS Y KELME CON EL FUTSAL MATARO

Acord de patrocini entre el Futsal Mataró i Proneo Sports

Correu electrònicImprimeixPDF
Dimarts passat, a la seu de l’escola d’idiomes Inlingua Mataró de la Riera, es va signar l’acord de patrocini entre el Futsal Mataró i l’empresa Proneo Sports que passa a ser un dels patrocinadors del club que el proper mes de juny farà 15 anys. A l’acte hi van ser presents: David Rivera, president del Futsal Mataró, Jordi Costa, vicepresident esportiu del Futsal Mataró, Sergi Cruz, gerent de Proneo Sports i Cristian Domínguez, porter del FC Barcelona i un dels molts jugadors que representa l’empresa mataronina Proneo Sports.
En referència a la signatura d’aquest acord, el president del club, David Rivera i Mora va expressar: “ des de fa molts anys estem treballant junts amb l’Ajuntament de Mataró, Aliança Mataró i Inlingua que són els nostres patrocinadors principals i ara és un orgull poder comptar amb el suport de Proneo Sports, una empresa esportiva i que a més és de la nostra ciutat.

Jordi Costa, vicepresident de l’entitat va recalcar que
 “aquest acord és molt important per nosaltres per afrontar aquesta quinzena temporada de l’entitat, aquesta serà molt important per nosaltres, ja que tenim tots els equips A de la base competint a la màxima categoria”. Va afegir que “aquest acord ha de potenciar encara més la nostra base i donar més solidesa al nostre projecte i quina millor forma de fer’ho que col·laborant amb una empresa que aposta pel futbol sala i que és de la nostra ciutat”.
A banda de portar jugadors del FC Barcelona al Campus de l’entitat mataronina i organitzar partits amb equips d’arreu del planeta, el conveni de col·laboració entre el Futsal Mataró i l’empresa Proneo Sports s’ha plasmat amb un acord amb l’empresa de roba esportiva Kelme, que serà l’encarregada de vestir tots equips del Futsal Mataró aquesta temporada.

No hay comentarios: