viernes, 5 de diciembre de 2014

DIA DEL ENTRENADOR

DIA ENTRENADOR
"L'entrenador ha d'ajudar a formar a les persones"
Sito Rivera i Pedro Donoso són els dos tècnics de futbol sala guardonats en el Dia de l'Entrenador que ens expliquen quin ha estat el camí que porten recorregut per a consolidar-se com a tècnics.

Pedro Donoso (Santa Coloma de Gramenet, 31 d'agost de 1968) sent el futbol sala ja des de ben petit quan va començar a jugar-hi. De setze anys d'ençà, ha dirigit a tres equips diferents i, des de fa sis anys, és l'entrenador de l'Escola Pia Sabadell, de Segona Divisió Nacional B.



Sito Rivera (Mataró, 15 de març de 1956)
 porta tota la vida vinculat al futbol sala. Després de la seva faceta de jugador, ara fa 28 anys va començar a dirigir des de la banqueta i, des de l'any 2004, s'hi dedica professionalment. Actualment és el seleccionador nacional absolut d'Hongria.



Demà divendres, a la Gala del Dia de l'Entrenador s'entrenguen els guardons als tècnics amb els èxits més destacats de la temporada 2013-2014 on els tècnics Sito Rivera i Pedro Donoso rebran els seus premis.
Curiosament, Sito Rivera i Pedro Donoso van coincidir com a primer i segon entrenador, respectivament, en el Miró Martorell l'any 2003, visquent una faceta única creant una base de jugadors fonamentals pel creixement del futbol sala català.

No hay comentarios: