martes, 16 de junio de 2015

TIEMPOS DE CAMPUS.

Rodríguez, Rivera, Fonseca i Llovera, estrelles al Carles Riba

Escrit per: 
Redacció
Els tècnics Luis Fonseca i Sito Rivera, seleccionadors de Kuwait i Hongria, respectivament, i el gran Javi Rodríguez seran tres de les estrelles convidades a la vuitena edició del Campus Carles Riba, que Riba mateix i Aitor Garcia, un dels coordinadors del campus, han presentat.
En el campus, que tindrà lloc en dos torns entre el 5 i el 18 de juliol, hi participarà també el pilot Albert Llovera, que podrà transmetre als participants la seva “experiència de superació i el sentit de lluita”, segons va destacar Riba, que va explicar que s’estan fent també gestions per poder portar jugadors en actiu com el porter del Barça Paco Sedano o Dani Salgado, el màxim golejador de la Primera Divisió espanyola.
En el primer torn, del 5 a l’11 de juliol, també hi serà present la jugadora de la selecció catalana Clàudia Pons. I és que en aquesta edició, segons va apuntar Garcia, s’ha consolidat un grup femení d’entre 12 i 15 jugadores.
De moment, el campus ja compta amb 180 participants inscrits, i amb el primer torn complet, tot i que encara queden una vintena de places disponibles per al segon torn, del 12 al 18 de juliol.

No hay comentarios: