lunes, 13 de julio de 2015

NORMALIDAD . LA SELECCION CATALANA DE FUTSAL

La seleccion CATALANA DE FUTSAL  vuelve a disputar partidos internacionales , esta vez en JAPON y tanto la MASCULINA como la FEMENINA , ya han demostrado su valía contra RUMANIA  en categoria masculina y contra HUNGRIA  en femenina y es algo habitual ,lo que hace 6 años era impensable. 

La selecció catalana absoluta masculina i femenina de futbol sala viatgen al Japó per participar en el Torneig Internacional Futsal Kobe, després de que, de nou, la FCF hagi rebut la invitació per part de la Federació de Hyogo.
 Dos anys després, la federació japonesa de Hyogo torna a organitzar el Torneig Internacional Futsal Kobe i ha convidat a la Federació Catalana de Futbol a participar-hi. La novetat d'enguany és la incorporació de la categoria sènior femenina en la competició.

Per aquest motiu, del 13 al 21 de juliol, Catalunya viatja a terres japoneses per participar en aquest torneig internacional.
Primerament, ho farà la selecció absoluta masculina de futbol sala, que disputa el seu primer partit el dimecres i, a continuació, arribarà la selecció absoluta femenina de futbol sala.

No hay comentarios: