viernes, 10 de julio de 2015

SELECCION SUB 16 ESPAÑOLA- FUTSAL MATARO PRESENTE

SELECCIÓ ESPANYOLA SUB16

Alex Lluch, Sergi Trillas i Juanjo Caro amb la Selecció Espanyola Sub16

Alex Lluch, Sergi Trillas i Juanjo Caro amb la Selecció Espanyola Sub16
El Seleccionador Nacional César Arcones ha comunicat la llista de jugadors convocats amb la Selecció Espanyola, per realitzar entrenaments a la Ciutat del Futbol de la RFEF a Las Rozas. La concentració serà entre el 17 i el 22 d'Agost.
En aquesta convocatòria han entrat tres dels pilars clau de la Selecció Catalana Sub16 i dels seus respectius clubs.
El porter Alex Lluch ha quallat una temporada excel·lent defensant la porteria de l'equip revelació de la lliga i proclamant-se campions de Copa Catalunya destronant pel camí als rivals a priori favorits i l'actual campió de la competició, el FCB.
Sergi Trillas, jugador de Mamuts Les Corts i Capità de la Selecció Catalana Sub16 va ser un dels referents durant la temporada per ambdós conjunts. Tot i que la convocatòria surti com a jugador de Marfil, el jugador català arriba a aquesta convocatòria després de la gran temporada realitzada amb els verds i de l'excel·lent nivell mostrat al llarg de l'any.

Juanjo Caro, el jugador referent del FCB. Un jove jugador que ha jugat tota la temporada amb el Juvenil Nacional tot i estar encara en edat Cadet. Sens dubte, un salt que demostra la qualitat del jugador i la gran qualitat tècnica que té, que l'han fet arribar a la Selecció Espanyola Sub16.
 Ñ

No hay comentarios: