jueves, 26 de junio de 2014

JORDI TORRAS AL ASTI ITALIANO.

Fuente : Catsala.cat
El fins ara capità del Barça Alusport, Jordi Torras, continuarà la seva carrera a l'Asti italià, segons ha pogut saber TV3. Torras, de 33 anys, ha rebut nombroses ofertes després que el club blaugrana li va comunicar que no comptava amb ell per a la pròxima temporada. Finalment, però, el jugador de Sant Vicenç dels Horts s'ha decidit a provar sort en la Sèrie A.



Torras té previst passar avui dijous la revisió mèdica amb el seu nou club i firmar el contracte per dues temporades. L'ASD Asti és un club relativament jove però emergent en el panorama del futbol sala italià. Des de la seva fundació, el 2005, l'equip piamontès ha protagonitzat cinc ascensos de categoria fins a consolidar-se en laSèrie A i guanyar, la temporada passada, la Copa d'Itàlia.

L'elecció no ha estat fàcil per a Jordi Torras, que ha rebut nombrosos oferiments, de Portugal, de Rússia, del Kazakhstan, de l'Azerbaidjan i fins i tot del Japó. Finalment, tot i que les ofertes del Dinamo de Moscou i del Nagoya japonès han sigut molt temptadores, el tanca català ha apostat per un projecte esportiu ambiciós que el satisfà econòmicament i que no li suposa un gran canvi vital.

No hay comentarios: